21 Haziran 2013 Cuma

Saral temizlik şirketi bakırköy temizlik şirketi olarak bakırköy ilçesi dahil olmak üzere istanbul il sınırları içerisinde tüm ilçe ve semtlere 7/24 keşif bedeli talep etmeden profesyonel temizlik şirketi hizmetleri ve işlemleri sunmaktadır. evlerinizde ve ofislerinizde buro ve işyeri temizliği okul temizliği hastane temizliği otel temizliği zemin temizliği halı temizliği dış cepe cam temizliği genel temizlik hizmeti sağlamaktadır. saral Temizlik firmasına temizlik yaptırmak için yukarıda bulunan telefon numaralarından bizi arayabilir, mail msn yoluyla bize ulaşabilir,ÜCRETSİZ keşif talebinde bulunabilirsiniz 
bakırköy Temizlik şirketi ev ve ofis temizliğinin vazgeçilmez ilkeleri olan güvenirlilik ve titizliğe büyük önem vermektedir. Güvenilir hizmet anlayışımız ve koşulsuz müşteri mutluluğu ilkemizle hizmet vermekteyiz.

(BAKIRKÖY EV TEMİZLİGİ) BAKIRKÖY VİLLA TEMİZLİĞİ)
Ev temizliği hizmetinde esas olan müşteriyle,hizmet veren firmanın uyumudur. Ev sahibinin mobilyaları, kişisel zevki ve hijyen ihtiyacı ile bizim profesyonel birikimimiz birleşmektedir.Ev temizliği hizmetleri; dayalı döşeli ev temizliği, tadilat sonrası ev temizliği, inşaat sonrası boş daire temizliği ve boş daire temizliği gibi gruplara ayrılmaktadır.Dayalı döşeli ev temizliği Temizlik yapılacak alan kontrol edilir, gerekli temizlik ürünleri ve ekip sağlanır.Mutfak, banyo, tuvalat, oda, salon, balkon, yerler, camlar, duvarlar, tavan; yani evin bütün kısımları gözden geçirilir.Mutfak temizliğinde; isteğe bağlı olarak dolapların içi boşaltılıp her bir ürün ayrı ayrı temizlenir; buzdolabı gibi temizliği zor olan beyaz eşyaların ve tüm beyaz eşyaların temizliği gerçekleştirilir; lavabo, eviye, tezgah temizlenir; duvarlar ve yerler silinir.Banyo ve tuvalet temizliğinde; tüm alan dezenfekte edilir; küvet, duşakabin, lavabo, klozet gibi mikrop olasılığı yüksek yerler özenle temizlenir; zamanla ya da dış etkenlerle sararan banyo aksanları beyazlatılır; fayanslar ilk günkü görünümüne kavuşturulur; kalan banyo aksanları hiçbir mikrop kalmayacak şekilde hijyene kavuşturulur.Cam temizliğinde; pencere mermerleri, iç ve dış cam temizliği profesyonel elemanlarımız tarafından güvenle temizlenir.Balkon temizliğinde; yer ve korkuluklar özenle temizlenir.

Oda temizliğinde; müşterinin mobilyalarına özen gösterilir. Ev temizliği hizmetimizin önemli bir parçası olan oda temizliğinde vitrin, masa, koltuk, sehpa, etejer, dolaplar, gerekirse içleri boşaltılarak en ince yerlerine kadar temizlenir. Elektronik aletler dikkatle temizlenir.
ÜCRETSİZ keşif hizmetimizden yararlanın, sizlerinde güçlü ve güvenilir yardımcınız olalım.


BAKIRKÖY DIŞ CEPE CAM TEMİZLİĞİ 

Dışcephe temizliği güvenli bir sistem ister. Saral Temizlik dışcephe temizliğinde bütün müşterilerine en güvenli hizmeti sunmaktadır. Günümüzde çoğunluk gösteren çok katlı binalar ve plazalar için gerekli olan güveni Saral Temizlik sağlamaktadır. Dış cephe temizliği için gerekli olan tüm sisteme sahip olan Saral Temizlik binanın dış cephe kaplamasına göre gerekli olan temizlik hizmetini sizlere sunar ve cepheye uygun temizliği uygular.

Deneyimli kadrosuyla Saral Temizlik Dış Cephe alanında müşterilerine çözüm sağlar.

Dış cephe temizlik ve cam temizliği uzmanlık gerektiren bir temizlik türüdür. Dış cephe temizliği'nde metal ve cam yüzeyler birbirinden farklı değerlendirilmeli ve iki yüzeyinde temizlik kimyasalı kendine münhasır olmalıdır. Kullanılan kimyasallar kesinlikle TSE belgesine sahip ürünlerden seçilmelidir. Zira yanlış yapılan dış cephe cam temizlik hizmeti etkin ve kalıcı çözümden çok geçici ve cepheye zarar veren bir hizmetten öteye gitmez, aksine korozyonu hızlandırır. Yapılan araştırmalar ve tecrübelerimiz doğrultusunda gördük ki dış cephe cam temizliği yılda en az iki kez yapılmalı ve binamızı korozyona karşı korumalıyız. Bilinçli yapılan dış cephe cam temizliği cephelerin yağmur, kar ve toza karşı maksimum korumasını sağlayacağı gibi estetik görünümlerini de koruyacaktır. Bir diğer önemli husus ise; dış cephe cam temizliğini yapan şirket ya da kişilerin iş güvenliği açışından dış cephe cam temizliği yapan personellerin SSK lı olmaları ve müşteriye bu konuda güven vermeleridir.

Sonuçta unutmayalım ki garantisi olmayan hiçbir hizmetin ikinci bir şansı olmaz!.

Dış cephe alikoband, alemiyon, Metal, kaplama, cam giydirme cephe, btb, plaza ya da yüksek bina türü ne olursa olsun binanızın konumuna göre vinç yardımı, asma sepet yardımı, makaslı platform, örümcek vinç ya da teleskopik uzatma ile binanıza uygun bir çözüm önerilir.

Cephe nizin periyodik (sürekli) temizlik silimi konusunda sözleşme önerilerimizi dikkate almanızı önerir çalışmamızın devamını dileriz.

Saral Temizlik Şirketi; tecrübeli personel, doğru kimyasal teknolojik ekipman ve garantili hizmet ile siz müşterilerine yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır.

ÜCRETSİZ keşif hizmetimizden yararlanın, sizlerinde güçlü ve güvenilir yardımcınız olalım.

BAKIRKÖY OFİS TEMİZLİĞİ 

Ofis Temizliği ile Lavabolarız, İş Atölyeniz, Ofis Mutfağınız, Lokaliniz, Parkeleriniz, Duvarlarınız, Koltuklarınız, Halılarınız, Ofis Masalarınız, Kitaplıklarınız, Camlarınız işinde uzmanlaşmış geniş kadromuzca titiz ve itina ile temizlenir. Anti-Bakteriyel temizlik ürünlerimiz ile iş arkadaşlarınız ve personellerinizin sağlıklı bir gün geçirmesini sağlıyoruz.

BAKIRKÖY CAM TEMİZLİĞİ 
Cam temizliği hizmeti yapmış olduğumuz hizmetlerin en onde gelenlerindendir. Camlarınızda hava kirliliğine parelel olarak yağmur ve rüzgarlı havalarda camlarınız kir, is, oluşur bu durumda camlarınızın uzun zaman temizlenmediği takdirde cam tabakasının üzerinde kir tabakası oluşur (cam pası) meydana gelir ve bu camların tekrar eski görünümünü alması zor veya imkansızdır bu tür sıkıntılar yaşamamak için camlarınızın en az ayda bir temizlenmesi gerekmektedir..

Bütün Hizmetlerimiz
Genel Temizlik
Zemin Temizliği
Ev Temizliği
Ofis Temizliği
Büro ve işyeri Temizliği
İnşaat Sonrası Temizliği
Villa Temizliği
Temizlik personelleri – ( Bay, Bayan Gündelikçi personeller )
Halı yıkama – Duvardan duvara Halı yıkama
Boş dolu ev ve ofis temizliği
Koltuk Yıkama
Buharlı Temizlik
Dış Cephe Cam Temizliği
Alışveriş Merkezi temizlikleri
Mağaza Temizliği
Endüstriyel Temizlik
Banka Market Temizliği
Sağlık Kuruluşları Temizliği
Hastane Temizliği
Dispanser Temizliği
Sağlık Ocağı Temizliği
Okul ve dershane Temizlikleri
Fuar Festival Temizlikleri
Cafe ya da restaurant temizliği
Cadde sokak temizliği
Yeşil alan Temizliği
Otel Temizliği
Mermer temizliği
Yangın Sonrası Temizlik
Bina Temizliği
Taş Yıkama ve cilalama
Mermer cilalama
Zemin Leke çıkarma
Cam Temizliği – Cam leke çıkarma
Adliyelerin temizliği
Sarayların Temizliği
Lokanta ve yemekhane temizliği
Oto servis temizliği
Gemi Temizliği
Merdiven Temizliği
Balkon Temizliği
İlaçlı Temizlik
Kimyasal Kullanarak Temizleme
Su baskınları temizlikleri
Kütüphane Temizliği
Hafriyat Temizliği
Vitrin Temizliği

(Bakırköy)’da temizlik şirketi firması saral Temizlik olarak verdiğimiz hizmetler; Dış Cephe, Ev, Büro – Ofis, Mağaza – Dükkan, Banka, Fabrika, Site, Merdiven, Zemin, Okul, Otel, Mutfak, Villa, Petrol Ofisi, Dershane, Hastahane, İnşaat Temizliği, İnşaat Sonrası Temizlik, Tadilat Temizliği, Tadilat Sonrası Temizlik, Boş Ev, Eşyalı Ev, Endüstriyel, İş Merkezi, İş Hanı, Öğrenci Yurdu, Depo, Petrol İstasyonu, Plaza, Yangın Sonrası, Su Baskını, Çatı, Bodrum, Cam Temizliği şirketleri ve Genel temizlik İşyeri temizliği Bina temizliği İnşaat temizliği Tadilat sonrası temizlik Taşınma sonrası veya taşınma öncesi temizlik Dıştan cam temizlikleri Sinema temizliği Ev Temizliği Ofis temizliği Cam Silimi Dış Cephe temizliği Zemin yıkama Cila uygulama Fabrikaların temizlikleri Fuar temizliği Stand temizlik Bina cam silme Günlük temizlik, haftalık temizlik, aylık temizlik (periyodik temizleme) Temizlik elemanı temini (Personel istihdamı) Apartman temizlik Apartman görevlisi temini saral temizlik firmaları arasında bizi arayabilir ve ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

BAKIRKÖY FABRİKA TEMİZLİĞİ 
Firmamız İstanbul içi ve İstanbul dışında endüstriyel alan temizliği, fabrika temizliği , üretim alanları temizliği, depo temizliği, imalathane temizliği hizmetleri vermektedir.

Bu hizmetlerimiz içerisinde buharla makina temizliği, zemin yıkama ve cilalama hizmetleri, dış cephelerin temizlenmesi, ilaçlama hizmetleri gibi entegre hizmetlerle çalışma yapmaktayız.

İstanbul temizlik şirketleri arasında güvenilir ve eğitimli ekipleriyle göz dolduran firmamızdan hizmet alabilmeniz için ücretsiz keşif ile çalışma yerine geliyoruz. Yapılan incelemeler sonucunda ekibimiz almak istediğiniz temizlik hizmetlerine göre size fiyat listesi sunuyor.
Siz de kaliteli bir temizlik firması ile çalışmak isterseniz firmamızla irtibata geçiniz.

BAKIRKÖY SAĞLIK KURULUŞLARI TEMİZLİGİ 

Kimyevi atık maddelerin özel araçlara yerleştirilmesi ileri hijyen ortamlarının sağlanması ve korunması ile birlikte temizliğin sürekliliği sağlanır.

BAKIRKÖY HALI VE KOLTUK TEMİZLİGİ

 Halı yıkama hizmetide temizlik şirketimizin vermiş olduğu hizmetlerden biridir.Temizlik şirketimiz, uzman temizlik ekibi ile tüm halı ve yüzeyler ile koltuk, sandalye ve mobilyalarınızın temizliği için hizmetinizdedir.Koltuk cinsine ve dokusuna göre değişiklik göstermektedir.Alacak olduğunuz hizmet hakkında detaylı bir şekilde bilgi almanız ve bu hizmeti veren temizlik şirketlerinin dikkat etmesi gereken unsurları gözlemlemeniz açısından aşağıda halı ve koltuk yıkama hizmeti uygulanırken dikkat edilmesi gereken unsurları ve bu hizmet hakkındaki detaylı bilgileri sizlere sunuyoruz. 

BAKIRKÖY İBADETHABE CAMİ TEMİZLİGİ

ibadet ortamının temizliği dinin vazgeçilmez ilkelerinden birisidir.Saral Temizlik bu ilkenin bilincinde olarak hizmet sunar. Gönül rahatlığıyla ve huzur içinde ibadet etmek için işinizi şansa bırakmayın! Halılar, çiniler, ve her ebattaki avize ayrıntılı olarak temizlenir.

BAKIRKÖY ZEMİN TEMİZLİĞİ 

Zemin temizliği işlerimiz son yıllarda çok talep gören hizmetlerimizden olup bu alandada müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı kendimize ilke edindik bu amaç dorultusunda her bölgede fabrika ,otopark ,helikopter pisti , gibi zeminlerinizin temizliğine SARAL TEMİZLİK olarak talip olduğumuzu bildiririz..

BAKIRKÖY HASTANE TEMİZLİĞİ

Saral Temizlik Hizmetleri olarak hastane temizliğinde dikkate aldığımız en önemli unsur tüm alanların sadece temizlenmesi değil ayni zamanda %100 hijyenik olmasıdır. Ayrıca Saral Temizlik Hizmetleri olarak Hastane temizliklerinde insan sağlığına zarar vermeyen, doğal temizlik ürünleri ile temizlik yapılmaktadır. Hastane temizliğinde kullandığımız temizlik ürünleri Avrupa Birliği onaylı ve Türkiye de Hıfsızha onaylı temizlik ürünleridir. Hastane temizliği diğer meskenlerin temizliklerinde olduğu gibi inşaat sonrası temizliği, tadilat sonrası temizlik hizmeti, taşınma öncesi temizliği ve faaliyetteki hastane temizliği gibi olabilmektedir.

BAKIRKÖY OTEL TEMİZLİĞİ

Full-time ( tam zamanlı Bordrolu ) ve partt-time ( yarım zamanlı belli saat aralıklarında ) blok ve ortak kullanım alanları genel ve detaylı rutin temizlik hizmetleri, bodrum, kazan dairesi, depo, koridor ve merdiven boşluk temizlik hizmetleri, ortak kullanım alanları ( kamelya, cafe, restoran bisiklet ve yürüyüş yolu, çocuk park ve bahçeleri, oto park vb.) temizlik hizmetleri, kemirgen ve sürüngen haşere ilaçlama hizmetleri, market servis hizmetleri, açık ve kapalı alan bitki bakım hizmetleri ( bahcivan ) SARAL TEMİZLİK HİZMETLERİ bünyesinde mevcut deneyimli ve profesyonel ekibimiz tarafından sunulmaktadır

BAKIRKÖY OKUL TEMİZLİĞİ

Okul Temizliği, çocuklarımızın sağlıklı ve huzurlu bir ortamda eğitim görmeleri için çok önemli bir temizlik hizmetidir. Saral Temizlik şirketi olarak okul temizliği, yurt temizliği, kolej temizliği, üniversite temizliği gibi tüm eğitim kurumlarının temizliklerinde profesyonel hizmet sağlamaktayız. Okulların dış cephe temizliği, cam temizliği, dış cephe cam temizliği, koridorların temizliği, sınıfların temizliği, tahta ve sıraların temizliği okulun tuvaletlerinin temizliği başlıca olmak üzere her alanda müşterilerimize yardımcı olmaktayız.
Temizlik şirketimiz, İstanbul’un her semtine temizlik hizmeti vermektedir. Hizmetimiz esnasında tüm mekânların ve tüm eşyaların temizliğine titizlik ve dikkat gösterilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder